Több tíz kilogramm gyanús anyagot találtak benne

Táblának csapódott a drogot szállító autó Budapesten

Több tíz kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy balesetben összetört autóban a kispesti rendőrök; a személygépkocsi sofőrjét egy fővárosi kórházban elfogták.

2012.01.03 15:43MTI

A kispesti rendőröket még december 30-án az esti órákban egy közlekedési balesethez riasztották: a XIX. kerületben a Hoffher Albert és Citroen utca kereszteződésében egy gépkocsi - egyelőre tisztázatlan okból - út melletti táblának ütközött.
   
A közlés szerint a jármű 26 éves, litván állampolgárságú férfi vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.
   
A megrongálódott autót - a baleset helyszínéről történő elszállítását megelőzően - a kispesti járőrök átvizsgálták; a csomagtartóból, a csomagteret az utastértől elválasztó, illetve a karosszérialemezek mögötti részből a rendőrök nagyobb mennyiségű, különböző csomagolású kábítószergyanús anyagot - tablettát, növényi származékot, fehér port, - találtak és foglaltak le.
   
A kispesti rendőrök a jármű vezetőjét egy fővárosi kórházban elfogták, majd orvosi ellátása után előállították és őrizetbe vették. A  férfival szemben a további eljárást, előzetes letartóztatása mellett, a kispesti rendőrkapitányság folytatja le - olvasható.
   
A lefoglalt, több tíz kilogramm mennyiségű anyag további vizsgálatát igazságügyi vegyész szakértő végzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.