Leütötték, megrugdosták, elvitték az autóját

Kellett a kocsi - Brutálisan megverték nevelőjüket a gyermekotthon lakói

Nyomozást indult egy bócsai gyermekotthon vezetője által tett feljelentés alapján ismeretlen tettesek ellen, akik szerdán este az intézet bócsai ingatlanánál egy 45 éves ott dolgozó intézeti nevelőt leütöttek, majd ezt követően a gépkocsiját ellopták.

2011.12.29 10:10ma.hu

Az elrendelt nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy fiatalkorú 17 éves és egy gyermekkorú 13 éves fiú, a gyermekotthon neveltjei gyanúsíthatóak, akik nevelőjüket egy vaslapáttal hátulról leütötték, majd a már fekvő sértettet többször fejbe rúgták. A nevelőtől a megverése után elvették a tanya mellett parkoló személygépkocsijának az indítókulcsát, amivel ezután elszöktek a helyszínről. Az autót üres üzemanyag tartállyal az M5-s autópálya Budapest felé vezető szakaszánál a főváros közelében találtuk meg. A két fiatalt a BRFK járőrei fogták el Budapesten.

A bántalmazott nevelő 8 napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes koponyacsonttörést szenvedett. A fiatalkorú 17 éves férfit, életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény, valamint jármű önkényes elvételének gyanúja miatt számoltattuk el gyanúsítottként, majd intézkedtünk az őrizetbe vételéről. A gyermekkorú esetében, tekintettel a büntethetőséget kizáró ok fennálltára, a 13 éves fiút meghallgattuk, majd az illetékes gyámhivatal részére átadtuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.