Kirepült a fülkéből a férfi

Halálra préselte a szippantós kocsi az utasát

A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki kirepült egy szippantós kocsiból, miután a járművet az árokba lökte egy Audi, ami hátulról rohant a teherkocsiba. A baleset hétfőn reggel történt, az M5-ös autópályán, Kecskemét határában.

2011.12.19 08:59havariaPress

Vélhetően elaludt az a szlovák sofőr, aki egy cseh rendszámú Audi A8-assal hátulról belerohant egy szippantós kocsiba, hétfő reggel 7 óra körül, az M5-ös autópálya 79-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon, Kecskemét közelében. Az ütközés következtében a teherautó utasa kirepült a fülkéből, és a jármű összenyomta. A férfi a helyszínen szörnyethalt. A sofőr könnyebben sérült, az Audi vezetője sértetlenül megúszta az ütközést. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés és műszaki mentés idejére félpályás útzár van érvényben.

Fotó: MTI

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.