Megcsúszott a kocsi

Tragédia az M7-en - szörnyethalt a sofőr

Felborult a Suzuki - a helyszínen meghalt a sofőr.

2011.12.16 08:13ma.hu

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma reggel a 7-es főúton Szabadbattyánnál. A főutat a rendőrök teljes szélességben lezárták - írja közleményében a Németh-Kész Mónika.

A rendőrség sajtófelelőse elmondta: az elsődleges adatok alapján egy Suzuki közlekedett a 7-es főúton Kőszárhegy felől Szabadbattyán irányába. A kocsi a települést jelző tábla előtt mintegy 200 méterrel az autó a nedves aszfalton megcsúszott, keresztbe fordult, majd áttért a szemközti sávba, ahol egy kisteherautó az autó jobb oldalának ütközött.

A baleset következtében a Suzuki hölgy vezetője azonnal életét vesztette - tartalmazza a közlemény. A kisteherautó sofőrjét a mentők a székesfehérvári kórházba szállították, sérüléséről egyelőre nincsen információnk.

A főutat a rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat az M7-es autópályára terelik Szabadbattyánnál és Polgárdinál. A két település között az autópálya jelenleg díjmenetesen használható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.