Új kocsi, újabb sikamlós név

Vettelnek az autójáról is a szex jut az eszébe?

Még nem talált becenevet új autójának Sebastian Vettel, a Forma-1 világbajnoki címvédője.

2011.12.06 11:45MTI

"Az idei kocsi csak a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt pár nappal lett Kinky Kylie, úgyhogy nem aggódom, előbb-utóbb a 2012-es modellnek is meglesz a neve" - jelentette ki egy hétfői tévéinterjúban a Red Bull német sztárja.
   
Az F1 elmúlt két idényét megnyerő pilóta általában sikamlós elnevezéseket választ autóinak: az osztrák istállónál töltött első évében, 2009-ben "Kate" és "Kate's dirty little sister" (Kate piszkos kishúga) névre hallgatott a két versenygép, majd tavaly "Luscious Liz" (buja Liz) és "Randy Mandy" (kéjenc Mandy) volánja mögött szerezte meg első vb-címét. Idén "Kinky Kylie" (romlott Kylie) lett a nyerő, ezt a kocsit utóbb megkapta ajándékba Dietrich Mateschitz csapattulajdonostól.
   
Az új - és egyelőre névtelen - modell jelenleg fejlesztés alatt van, és Vettel várhatóan az első hivatalos teszten, Jerezben próbálhatja ki először február 7-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.