Cserbenhagyásos gázolás Lajosmizsénél

Az úttesten hagyta az elgázolt biciklist az elkövető

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 24 éves kecskeméti férfit.

2011.11.22 07:10ma.hu

A fiatalember azzal gyanúsítható, hogy november 14-én az esti órákban, Lajosmizse határában személygépkocsijával két autó előzése során áttért a bal oldali forgalmi sávba és ott az autója bal elejével összeütközött a neki szemből érkező kerékpárossal. A láthatósági mellényt viselő, kezében fehér fényű lámpával közlekedő kerékpáros férfi az ütközés következtében súlyosan sérült. A balesetet okozó gyanúsított a helyszínen nem állt meg, és arról sem győződött meg, hogy a kerékpáros élete, testi épsége közvetlen veszélyben van-e. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.