Nyereség - önerőből

Szalay Balázs a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója

A tereprali bajnok Szalay Balázs október 3-tól a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozik.

2011.10.07 14:33ma.hu

A pályaüzemeltető cég közleménye szerint Szalay tevékenysége „a pályával kapcsolatos üzletfejlesztéseket, marketing és pr-tevékenységeket, illetve az értékesítési terület feladatait fogja össze”.

Azt szeretnék elérni, hogy a vállalkozás, a már elkészített hároméves terv szerint nyereségessé váljon. Gyulay Zsolt mindezt önállóan és nem az állami támogatásoknak köszönhetően kívánja elérni.

„Azóta a szükséges átszervezések megtörténtek, a pálya értékesítését a cég visszavette a saját kezébe, és a változások lezárásaként október 3-tól létrehozták az üzletfejlesztési igazgatói posztot, amelyre Szalay Balázst nevezték ki” – olvasható a közleményben.

Hozzáteszik: „a Hungaroring Sport Zrt. vezetősége egyértelműen azt reméli a tapasztalt és remek kapcsolatokkal rendelkező Szalaytól, hogy a mogyoródi pályán található valamennyi létesítmény – például a pályacsík, az off-road pálya és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum – kihasználtsága megnőjön, és nagyobb bevételt hozzon a cég számára.”

„A termékfejlesztés, a marketing, az értékesítés és a PR-tevékenység irányítása mindenhol összehangolt munkát követelt, amit csak egymásra utalva lehet eredményesen végezni, így itt is egy kézbe került mind a négy terület, azaz ezek vezetése a legfőbb feladatom. Egyértelmű a célom: olyan fejlesztéseket, projekteket fog a Hungaroring innentől fogva támogatni, ami veszteség helyett nyereséget hoz a cég számára” – jelentette ki az újonnan kinevezett üzletfejlesztési igazgató.

Szalay Balázs szerint mindez nem jelenti azt, hogy a mogyoródi pálya bezárná a kapuit az emberek autó-, és motorsport szeretete előtt, és több olyan programot is szerveznek 2012-ben is, amiben a MAMS és a MNASZ vagy éppen a rendőrség, mint társszervező szerepel majd” – áll a közleményben.

 „Több olyan közös projektet szeretnénk elindítani, ami például a gyermekeknek fog szólni, hisz később belőlük is kikerülhetnek leendő partnereink. Ugyancsak folytatjuk sportszakmai és biztonságos közlekedést elősegítő oktatási programjainkat” – fogalmazott a 46 éves kiváló tereprali versenyző a közlemény zárásaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.