Árvíz

Homokzsákokkal magasítják a Rába védműveit Körmendnél

Csaknem százan magasítják a Rába védműveit Körmendnél, a régi hídtól keletre, hétszáz méter hosszan, a folyásirány szerinti jobb oldalon.

2014.09.14 15:50MTI

A homokzsák lerakásán az Őrség Mentőcsoport tagjai, körmendi hivatásos tűzoltók, a városi rendőrkapitányság állományának tagjai, valamint a helyi rendészeti szakközépiskola önkéntesei és civilek dolgoznak - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A közútkezelő korábbi tájékoztatása szerint Körmend belterületén, a 74168-as jelű úton a folyó áradása miatt már kora délután lezárták a Rába-hidat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.