Árvíz

Segélyszállítmányt visz Szerbiába a Magyar Vöröskereszt

Humanitárius segélyszállítmányt indított útnak pénteken a Magyar Vöröskereszt a balkáni árvíz által érintett területekre.

2014.05.23 15:21MTI
Forrás: YouTube

A Magyar Vöröskereszt segélycsapata ásványvizet, tartósélelmiszert, takarókat, állateledelt, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint nagy mennyiségű fertőtlenítőszert juttat el Újvidéken keresztül az árvíz által leginkább érintett területekre.

A 12 tagú segélycsapat a határt átlépve a Szerb Vöröskereszt segítségével jut el azokhoz az adományelosztó pontokhoz, ahol át tudják adni a magyar felajánlásokat - közölte a karitatív szervezet pénteken az MTI-vel.

A hazai legnagyobb humanitárius szervezet továbbra is várja az adományokat 1359-es vonalán és bankszámlaszámán, hogy segítse a szerb, a bosznia-hercegovinai és a horvát vöröskereszt munkáját az árvíz által sújtott területeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.