Csurrant-cseppent

APEH-munkatársakat vettek őrizetbe Székesfehérváron

Az APEH Közép-dunántúli Regionális Igazgatóságának hat munkatársával, valamint két vállalkozóval szemben indított eljárást a rendőrség korrupció gyanújával. Három gyanúsítottat őrizetbe vettek - értesült a HavariaPress.

2010.06.17 10:56HavariaPress

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szerdán reggel fogták el az adóhivatal hat munkatársát, valamint két vállalkozót is előállítottak. Az elfogásokkal egyszerre házkutatásokat is tartottak a rendőrök.

A gyanú szerint az APEH Közép-dunántúli Regionális Igazgatóságának hat munkatársa huzamosabb ideje jogtalan előnyért kedvezőbb helyzetbe hozta az ügyben érintett vállalkozókat az adóigazgatási eljárásokban. A nyomozóhatóság az elfogott személyeket vesztegetés elkövetésével gyanúsítja. A nyolc gyanúsítottból hármat vettek őrizetbe: két adóhivatali dolgozót és az egyik vállalkozót.

A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya folytatja. A nyomozás érdekeire hivatkozva, a bűncselekményekkel kapcsolatban részletes információt egyelőre nem ad a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.