38 ezer ügyfélnek kell új jelszót igényelnie

MVH: jelszó kell az agrártámogatáshoz

Becslések szerint a területalapú támogatásban részesülő gazdálkodók mintegy 20 százalékának, azaz 38 ezer ügyfélnek kell új jelszót igényelnie a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól (MVH) az elektronikus igénylés idei kitöltéshez.

2010.04.25 11:35MTI

A kérelembeadáshoz azoknak a gazdálkodóknak szükséges a jelszó, akik nem rendelkeznek saját ügyfélkapuval. Ők, az előző évekhez hasonlóan, falugazdász vagy agrárkamarai tanácsadó segítségére számíthatnak.

Az új jelszót az MVH megyei kirendeltségein kérhetnek postai úton vagy személyesen a gazdálkodók, díjmentesen a G946-os "Kérelem/adatszolgáltatás elektronikus úton történő intézéséhez szükséges jelszó iránti kérelemhez" elnevezésű adatlapon.

A zökkenőmentes ügyintézés érdekében fontos, hogy minden érintett gazdálkodó időben forduljon az MVH megyei kirendeltségeihez. A tapasztalatok szerint ez ügyben a gazdálkodók rohama a megyei hivatalokban a támogatási kérelmének elektronikus beadási időszakának végén - május 15-höz közeledve - várható - hívta fel a figyelmét Soproni Horváth Lajos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.