A Fidesz eltörölné a sarcot

A Fidesz-frakció nemet mond az ingatlanadó bevezetésére

Az ingatlanadó a 13. új adónem, amit a kormány az elmúlt időszakban bevezetett, illetve be akar vezetni, de ha a Fidesz kormányra kerül, akkor az első lépések között törli el - mondta Navracsics Tibor, az ellenzéki párt frakcióvezetője, a képviselőcsoport hétfői ülése után.

2009.05.18 12:20MTI

Akár totózhatna is a kormány most már az adóbevezetés területén - fogalmazott a politikus utalva arra, hogy az ingatlanadó az elmúlt időszakban a 13. új adónem, a 13. plusz teher a lakosságon, amit bevezetnek. 

Hangsúlyozta, hogy a Fidesz-frakció álláspontja szerint Magyarország jelenlegi helyzetében gazdaságélénkítő lépésekre van szükség, nem pedig a lakosságot kellene újabb és újabb adókkal sújtani. Az ingatlanadó bevezetése nem kifelé visz a válságból, hanem befelé - tette hozzá. Navracsics Tibor közölte: nem csak hogy nem fogadják el az ingatlanadó ötletét, de ha a választópolgárok a Fideszt hatalmazzák fel a kormányzás lehetőségével, akkor az első lépések között el is törlik az adónemet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.