Bűnügy

90 milliót érő hamis parfümöt találtak egy teherautóban - videó

Luxusmárkák jelzésével ellátott parfümöket találtak.

2021.09.13 08:57MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 2400 üveg, 90 millió forint értékű hamis parfümöt találtak egy teherautó rakterében az M1-es autópálya komáromi szakaszán.

A pénzügyőrök egy szlovák teherautót ellenőriztek, ami a fuvarlevél szerint két raklap árut szállított Romániából Franciaországba. A fuvarokmányon nem szerepelt az áru megnevezése, ezért a jármű átvizsgálása mellett döntöttek - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

A raktérben lévő, fekete fóliába tekert szállítmányban luxusmárkák jelzésével ellátott parfümöket találtak. A pénzügyőrök a hamis parfümöket lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.