Bűncselekmény

17 millió forintnyi csempészett cigarettát találtak egy mátészalkai férfi autójában

A sofőr megpróbált elmenekülni, majd balesetet szenvedett.

2021.09.07 08:54MTI
police.hu

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy 56 éves mátészalkai férfi, akinek az autójában mintegy 17 millió forintnyi csempészett cigarettát találtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn a Tákos és Gergelyiugornya közötti úton ellenőrizni akarták az autót, a járművet vezető férfi azonban továbbhajtott Jánd település irányába. A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal utána eredtek. A menekülő autó Hetefejércsén - feltehetően túlzott sebessége miatt - lesodródott az úttestről, és fának ütközött - tudatta a rendőrség.

Az 56 éves járművezető gépkocsijában a rendőrök 9010 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke mintegy 17 millió forint.

A rendőrök a mátészalkai férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.