Bűnügy

Ezer doboz csempészcigarettával autójában menekült egy sofőr a 21-es úton

A pénzügyőrök a megközelítőleg kétmillió forint értékű árut lefoglalták és költségvetési csalás miatt büntetőfeljelentést tettek.

2021.07.12 22:30MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a 21-es úton csaknem 1100 doboz csempészett cigarettát foglaltak le egy menekülő sofőrtől.

Az egri és salgótarjáni pénzügyőrök a közúton akartak ellenőrizni egy autót, de a sofőr lassítás helyett nagy sebességgel továbbhajtott és menekülni próbált - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

Hozzátették, hogy sikerült megállítaniuk az autót, amelynek az utasterében aztán, fekete zsákokban mintegy 1100 doboz adózatlan cigarettát találtak.

A pénzügyőrök a megközelítőleg kétmillió forint értékű árut lefoglalták és költségvetési csalás miatt büntetőfeljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.