Bűnügy

Több mint 21 millió forint értékű vágott dohányt foglalt le Nyíregyházán a NAV

A tulajdonos ellen költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt tettek feljelentést.

2021.06.01 00:30MTI

Több mint 21 millió forint értékű vágott dohányt foglalt le egy nyíregyházi ingatlanban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte a hatóság bevetési igazgatóságának főosztályvezetője hétfőn az MTI-vel.

Dávid Zoltán alezredes a közleményben azt írta, a pénzügyőrök a ház ellenőrzése során a padláson és szemetes zsákokban bukkantak félkilós kiszerelésben elrejtett, fogyasztásra előkészített vágott dohányra.

A 487 kilogrammnyi - mintegy 61 ezer szál cigaretta előállítására alkalmas - dohányterméket a NAV munkatársai lefoglalták, a tulajdonos ellen költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt tettek feljelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.