NAV

Több mint 320 milliót érő hamis ruhát találtak Nagylaknál - videó

A pénzügyi nyomozók iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

2019.06.20 09:22ma.hu

Több mint négyezer hamis ruhát és kiegészítőt találtak a pénzügyőrök egy teherautóban Nagylaknál, a 320 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy Törökországból Magyarországra tartó kamion ellenőrizése során 4096 darab, különféle világmárka jelzésével ellátott ruházati terméket, cipőt, női táskát találtak.

A török sofőr a szállítmány származását nem tudta igazolni. Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi ruházati termék és kiegészítő hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül szállítottak és hoztak forgalomba - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a több mint 320 millió forint értékűre becsült szállítmányt lefoglalták. A pénzügyi nyomozók iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.