NAV

Néhány órán át nem lesz elérhető az online számlarendszer

Szombat délutántól megkezdődik az online számlarendszer éles indításának végső fázisa, emiatt a rendszer június 30-án 16.00 órától 24.00 óráig nem lesz elérhető sem a teszt-, sem az éles környezetben.

2018.06.29 15:40MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bejelentette továbbá, hogy a NAV munkatársai az online számlarendszer július 1-jei indulására tekintettel ügyeletet tartanak a hétvégén, és fogadják az adózók telefonos kérdéseit. A NAV infóvonalán, a 1819-en a rendkívüli nyitvatartási idő alatt (pénteken és vasárnap 8.30-18.00, szombaton 8.30-16.00 óráig) kizárólag az online számlaadat-szolgáltatással, a NAV online számlázóprogramjának használatával kapcsolatos segítségnyújtás menüpont választható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.