NAV

Ma este fontos adózási határidő jár le

Február 15-éig kell jelezni, ha valaki azt szeretné, hogy a NAV készítse el helyette az szja-bevallás tervezetét. Egy évvel ezelőtt több mint 300 ezren éltek a lehetőséggel.

2016.02.15 09:19MTI

Február 15-éig kell jelezni, ha valaki azt szeretné, hogy a NAV készítse el helyette az szja-bevallás tervezetét. Az egyszerűsített bevallást azok választhatják, akiknek munkáltatótól, kifizetőtől volt jövedelmük. Az sem kizáró ok, ha valaki valamilyen, például családi kedvezményt igénybe vett 2015-ben. Egy évvel ezelőtt több mint 300 ezren kérték így a bevallást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.