Ünnep

A nemzetközi vámnap miatt csökkentett létszámmal dolgoznak kedden a NAV vámigazgatóságai

Kérjük, csak sürgős esetben zavarják őket!

2016.01.25 03:30MTI

A nemzetközi vámnap miatt kedden a megyei adó- és vámigazgatóságok vám- és pénzügyőri részlegei, valamint a regionális bűnügyi igazgatóságok csökkentett létszámmal látják el feladataikat.

Suller György Attila szóvivő vasárnapi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a határátkelőhelyeken, így a nemzetközi repülőtereken működő kirendeltségek változatlan létszámmal, a munkaszüneti napokra érvényes szolgálatszervezéssel működnek.

A NAV azt kérte, hogy a lehetőségekhez képest csak sürgős ügyekben forduljanak vámkezelési kérelmekkel az igazgatóságokhoz kedden.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.