NAV

Nem jött össze a csempésztrükk: kutyakennelbe rejtették a szajrét

Rendhagyó próbálkozás tanúi lehettek a NAV pénzügyi nyomozói és pénzügyőr járőrei: a duplafalú kutyakennelekben adózatlan cigarettát, a kesztyűtartóban pedig drogot találtak.

2015.11.06 18:58ma.hu

A pénzügyőrök közúti ellenőrzés közben botlottak bele az adózatlan cigarettát szállító járműbe, amelyet egy nyíradonyi férfi vezetett. Az autó csomagtartójában kutyakenneleket szállított.

Első ránézésre senki nem gondolta volna, hogy a kennelek a négylábú kedvencek hordozásán túl bármi másra is alkalmasak, pláne cigarettacsempészetre. Pedig dupla falazatuk 3300 doboz ukrán zárjegyes cigarettát rejtett.

NAV Facebook

Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy nem a cigaretta az egyetlen élvezeti cikk az autóban: a pénzügyőrök a kesztyűtartóban 66 szem fehér pirulát, feltehetően amfetaminszármazékot találtak.

A pénzügyi nyomozók költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indítottak az ügyben, a cigarettát pedig lefoglalták.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.