Legalább 1.000 forintos eltérés esetén

APEH: mintegy 1,2 millióan kapnak folyószámla értesítést

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) az előző évinél mintegy 200 ezerrel több, 1 millió 180 ezer olyan magánszemély részére küld ki folyószámla értesítést, akiknek a számláján legalább 1.000 forintos eltérés tapasztalható - mondta Polgár Péter, az APEH elnök-helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

2008.09.25 14:54MTI

Polgár Péter kifejtette: a folyószámla értesítések mintegy 50 százalékát már kipostázta az adóhivatal, a késedelmi pótlék felszámolásával érintett 658 ezer magánszemély közül 548 ezren kaptak folyószámla értesítést. Hozzátette: a bevallásukat elektronikus úton benyújtó magánszemélyek nem kapnak folyószámla értesítést, a 194 ezer késedelmi pótlékkal érintett adózó a hivatal értesítését elektronikus tárhelyére kapja meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.