Az ügyfélkapu erre még nem ad lehetőséget

Jövőre kötelező lehet a mérleg elektronikus benyújtása

A Pénzügyminisztérium (PM) tervei szerint január 1-től kötelező lesz a társaságok mérlegének elektronikus úton történő benyújtása - tudta meg a Napi Gazdaság.

2008.09.10 11:34Napi Gazdaság

A gazdasági napilap szerdai számában megjelent cikk szerint jelenleg erre csak ügyvédi aláírás után van lehetőség, a vonatkozó nyomtatvány kitöltésével. A céget más adóügyekben képviselő könyvelők így nem járhatnak el, és a más esetekben már bevált ügyfélkapu használatára sem ad lehetőséget az aktuális szabályozás. A PM-ben a lap kérésére elmondták: szeretnék elérni, hogy a mérlegeket az ügyfélkapun keresztül lehessen benyújtani, de ezen még dolgoznak.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.