Szerb férfi

Bútor helyett autó lapult a platón a ponyva alatt

A férfi az okmányok szerint 950 kilogrammos, fából készült hálószobabútort szállított Szerbiából Svájcba.

2014.06.16 10:16MTI

Az okmányok szerint bútort szállított egy szerb férfi, a tehergépkocsi rakterében azonban egy svájci rendszámú autót találtak a pénzügyőrök vasárnap Tompán - tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóreferense.

Némedi-Varga Éva közleménye szerint a férfi az okmányok szerint 950 kilogrammos, fából készült hálószobabútort szállított Szerbiából Svájcba.

A raktér röntgenvizsgálata során a pénzügyőrök "szokatlan tárgyat" észleltek a képeken, ezért a járművet felnyitották, és a pótkocsi platóján egy svájci forgalmi rendszámú, használt autót találtak.

A mintegy másfélmillió forint értékű, be nem jelentett gépjárművet a pénzügyőrök lefoglalták, a teherautó vezetője ellen költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.