Szép nagy fogás

Betörésre gyanakodtak, illegális szeszraktárra bukkantak

Kétezer liter, több mint ötmillió forint értékű tiszta szeszt találtak a rendőrök egy nyíregyházi ipari telepen kedden.

2014.05.28 12:07MTI
police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság civil ruhás nyomozói az ipari telepen bűnügyi adatgyűjtést végeztek, amikor megláttak egy gyanús gépjárművet, amely egy félreeső helyen lévő raktárnál parkolt le.

A rendőrök először betörésre gyanakodtak, ezért ellenőrizték a gépkocsit vezető férfit és az általa kinyitott raktárhelyiséget.

Kiderült, hogy az épületben több mint kétezer liter 91,5 százalékfokos szeszt, szeszfokolókat, szeszaromákat és üres kannákat rejtegettek - olvasható a rendőrség honlapján.

A több mint ötmillió forint értékű jövedéki terméket és a talált eszközöket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói lefoglalták, a raktár bérlője, egy 43 éves nyíregyházi lakos ellen pedig költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.