Klikk, adó

Mobilalkalmazással segít a NAV

Tegnap óta elérhető mobilalkalmazás révén egy mozdulattal hozzáférhetők a legfrissebb adózási- és vámügyekkel kapcsolatos hírek, könnyebbé válik a hivatallal való kapcsolattartás.

2014.04.26 18:28ma.hu

Az alkalmazáson keresztül könnyen kiszámítható az ingatlanok értékesítése után fizetendő személyi jövedelemadó, elérhetők a határátkelők nyitvatartási idejére vonatkozó információk, az aktuális hírek, az ügyfélszolgálatok elérhetősége (térkép és a navigációs rendszer segítségével). A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal közvetlen telefonálási, vagy e-mailküldési lehetőséggel is felvehető a kapcsolat, továbbá az alkalmazás egy személyes „adónaptár” funkciót is tartalmaz.

A konkrét adószám vagy név ismeretében a program segítségével egyetlen lekérdezéssel megállapítható, hogy NAV mely nyilvános adatbázisaiban szerepel a keresett adat. Így lekérdezhetők a köztartozásmentes adózók, az áfa alanyok, a végrehajtás alatt álló valamint az adóhiányos és hátralékos adózók, de megtalálhatók a felfüggesztett adószámok is.

A számtalan hasznos funkcióval ellátott NAV mobil alkalmazás az iPhone/iPad tulajdonosok, illetve az Android alapú okos készülékek használói részére is elérhető.

Kedvcsináló az alkalmazáshoz:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.