Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki

Online pénztárgépes csaló áldozatait keresik

Online pénztárgépes csaló áldozatait keresi a rendőrség. A Patkós Cassa Informatikai Kft. ügyvezetőjével szemben nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

2014.01.29 12:26Havariapress
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást csalás miatt egy online pénztárgépeket forgalmazó cég, illetve annak ügyvezetője ellen.

A Patkós Cassa Informatikai Kft. a Nemzeti Adó- és Vámhivatal előírásainak megfelelő pénztárgépek eladására és rendszerbe állítására kötött több vállalkozóval szerződést.

A vevők átutalták a a vételárat, a cég, illetve vezetője azonban a pénzzel és a kasszákkal együtt eltűnt. A nyomozás során kiderült, hogy a vállalkozás a gazdasági tevékenységét befejezte.

A már befizetett pénzzel az ügyvezető igazgató, a 47 éves Patkós Péter Gábor budapesti lakos ismeretlen helyre távozott. A férfi ellen jelenleg országos, európai valamint nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya a társaság által megkárosított sértettek jelentkezését várja.

A rendőrség továbbá kéri, aki a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Patkós Péter Gábor tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-457-5700 telefonszámot, illetve - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.