Adójegy nélkül

35 ezer doboz cigarettát foglaltak le az M3-as autópályán

Összesen 35 ezer doboz adójegy nélküli ukrán cigarettát találtak egy furgon rakterében a rendőrök, amikor egy ukrán sofőrt igazoltattak az M3-as autópályán.

2013.12.30 18:10MTI

Varga Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális VP Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a magyar rendszámú mikrobuszt az M3-as autópálya rekettyési pihenőjénél igazoltatták a Heves megyei rendőrök, ők figyeltek fel a csomagtérben fekete fóliával eltakart kartondobozokra.

Hozzátette: az ukrán sofőr, aki összesen 35 ezer doboz különböző márkájú illegális cigarettát szállított, arra hivatkozott, hogy kölcsönkérte az autót, és nem tudta, hogy mivel van tele a csomagtér. A sajtóreferens közölte: a NAV pénzügyőrei a cigarettát és az autót is lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.