Összesen négyen tettek ajánlatot

A Generali lett a NAV járműveinek kgfb-biztosítója

A Generali-Providencia Biztosító nyerte el legalacsonyabb, nettó 44,8 millió forintos ajánlatával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Hivatala által a hatóság járműveinek kötelező gépjármű felelősségbiztosítására (kgfb) kiírt nyílt közbeszerzést.

2013.01.02 17:15MTI

Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A biztosítási időszak a teljes 2013-as év, a biztosítandó járművek száma pedig 1455 darab, plusz 20 százalék. 

A négy ajánlattevő ajánlataiban a legmagasabb ellenszolgáltatás nettó 47,1 millió forint volt. A NAV által becsült ellenérték nettó 45 millió forintot tett ki. A nyertes mellett ajánlatot tett a Groupama Garancia, az Union és az UNIQA Biztosító is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.