15 ezer kilogramm

2 millió forint értékben foglalt le fémet a NAV egy illegális telephelyen

Illegálisan működő fémátvevő telepet találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, a napokban, a Pest megyei Dánszentmiklóson, ahonnan 15 ezer kilogramm különféle fémhulladékot foglaltak le és szállítottak el.

2012.09.23 09:00HavariaPress

A NAV munkatársai egy illegálisan működő fémátvevő telepre bukkantak a napokban, a Pest megyei Dánszentmiklóson. A telep tulajdonosa szüneteltette engedélyét, de a fém átvételét továbbra is folytatta. A pénzügyőrök váratlanul ellenőrzést tartottak, aminek során 15 ezer kilogramm különféle fémhulladékot foglaltak és szállítottal el, valamint a átvételeket bizonyító nyilvántartásokat is megtalálták. A lefoglalt fém értéke több mint 2 millió forint. A illegális telephely vezetője több mint 10,5 millió forint bírságra számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.