A csapat egy zenei fesztiválról hazafelé tartott

Marihuánát találtak a Kvarner IC-n egy francia társaságnál

arihuánát találtak a Horvátország irányába kilépő Kvarner IC nemzetközi gyorsvonat utasainak ellenőrzésekor egy zenei fesztiválról hazafelé tartó francia állampolgárokból álló társaságnál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei

2012.07.20 16:20MTI

A NAV Dél-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtófelelőse közölte pénteken az MTI-vel.

Bus Szilvia pénzügyőr alezredes tájékoztatása szerint a "gyanúsan idegesen viselkedő" francia állampolgároknál összesen kilenc gramm marihuánát találtak a csütörtöki ellenőrzés során.

A pénzügyőrök a francia utasokat leszállították a vonatról, a kábítószert lefoglalták, majd az ügyet kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanújával átadták a nagyatádi rendőrkapitányságnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.