Anglia kedvence - és a miénk is!

Az egész képernyőt betöltik Lacey dudái!

Még szerencse, hogy már betöltötte a 18-at, különben nagy bajban lennénk, hogyan is mutassuk meg ezt a gyönyörű nőt a még gyönyörűbb kebleivel együtt!

2011.06.03 19:29ma.hu

Nemrég még azon panaszkodtunk, hogy Lacey Banghardból hiányzik a dögös modellek valódi rutinja, meg hogy kissé szégyenlős: nem teljesen tudta eldönteni, levegye a fehérneműt vagy inkább mégiscsak maradjon legalább egy-két ruharadab rajta.

De most örömmel látjuk, hogy végre meghozta a döntést, mégpedig olyat, ami igencsak kedves a mi szívünknek: a hamvas, 18 éves Lacey ezúttal minden leplezés nélkül megmutatta, mit adott neki a természet.

És adott rendesen, nem fukarkodott!

Mi pedig nem fukarkodunk a közzétételével: jó nézegetést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.