"Levegyem? Ne vegyem?"

Kidobta a cicit Lacey!

Óriási dudákkal debütál a ma.hu oldalán Lacey Banghard, a britek legújabb felfedezettje. Ennél hamarabb nem is kezdhette volna: most vált nagykorúvá.

2011.01.21 19:29ma.hu

Épphogycsak betöltötte a 18. évét Lacey Banghard, máris kamerák elé lépett.

Ám kissé érezni rajta a bizonytalanságot, mert alighogy betért a műterembe, el is kezdett szépen vetkőzni, aztán félúton mintha meggondolta volna magát, és a falatnyi top a nyakában maradt.

A fotósnak meg több se kellett, máris bősz kattogtatásba kezdett, Laceynek arra sem volt ideje, hogy végül eldöntse, még feljebb húzza a ruhadarabot vagy bújtassa vissza bele a hatalmas cicijeit, már ha egyáltalán valaha belefért, mert a méreteket elnézve nem lehet könnyű dolga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.