Új kebelcsodát fedeztünk fel!

Lacey Banghard megmutatja, hogy kerül le a cicifix

Vajon ki szórakoztatja ennyire Lacey Banghard kisasszonyt, miközben megpróbál megszabadulni a melltartójától? Ilyen vidám vetkőzést már rég láttunk, de ezt érdemes megnézni!

2011.04.15 19:29ma.hu

Már kezdtük feladni a reményt, hogy a jól ismert kebelcsodák mellé újabb szépségek is csatlakoznak - na nem mintha bárkivel gondunk lenne, erről szó sincs. Csupán gondolnunk kell a felnövekvő nemzedékre is, és hiába szépek a modellek, előbb-utóbb felettük is eljár az idő, nem szeretnénk hoppon maradni akkor.

Szerencsére aggodalomra semmi ok, mert itt van Lacey Banghard, aki csupán néhány hónapja állt először fényképezőgép elé, és a jelek szerint egyelőre még nincs birtokában a csábítás minden trükkjének.

Nem ismeri például még azt a vadító, vérforraló nézést, amitől minden férfi ellenállása darabjaira omlik, ellenben igen jól szórakozik a fotózás közben - és mi lehetne csábítóbb, mint egy hamvas és élettel teli, vidám ifjú hölgy?

Még kicsit talán szégyenlőske is, de reméljük, hamar elmúlik, és már nem kell a melltartója pántjába kapaszkodnia!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.