Meztelenül hagyták magára egy erdőben

Az eszméletlenségig erőszakolt 5 férfi egy hatodikat

Szó szerint eszméletlenre erőszakoltak egy 53 éves férfit, majd meztelenül magára hagyták egy erdőben. Sikerült kórházba juttatni, súlyos sérülései miatt azonnali műtétre szorult.

2011.05.04 17:29ma.hu / manna.ro

Hét órán keresztül erőszakolt meg egy férfit egy öttagú banda Romániában, miután elrabolták és egy elhagyatott helyre vitték.

Az 53 éves férfi utólag azt mondta, hogy a kocsmából tartott épp hazafelé, nem teljesen józan állapotban, amikor váratlanul a falu határában rátámadt az öt fiatal. A közeli erdőbe vitték őt, ahol előbb megverték, majd megerőszakolták - utóbbiból a férfi nem emlékszik mindenre, mert egy ponton túl elájult a fájdalomtól.

Amikor magához tért, támadói még mindig ott voltak, de végül ruháit elvéve mégis elengedték őt. Meztelenül vonszolta haza magát, a fején és a bal vállán számos sérüléssel, és végbelén is több bevérzést találtak utólag az orvosok.

A szerencsétlen áldozatot a rokonai vitték kórházba, akiket hazaérkezése után sikerült értesítenie. Azonnal megműtötték, közben a rendőrségnek sikerült elkapnia egy 25 éves fiatalt, akit a tett elkövetésével gyanúsítanak.

Az előzetes letartóztatásba helyezett támadó beismerte tettét, de azt vallotta, hogy rajta kívül senki más nem ért az áldozathoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.