A gyermek nem merte bevallani az erőszakot

Megerőszakolta és teherbe ejtette a 9 éves kislányt a pedofil!

Egy Haitiről illegálisan Amerikába menekült 9 éves kislányt erőszakolt meg egy pedofil, a gyermek pedig azért nem mert senkinek sem szólni, mert a kitoloncolástól félt.

2011.03.28 17:29ma.hu / manna.ro

Többször is megerőszakolta egy 33 éves férfi a 9 éves kislányt, aki édesapjával együtt Haitiről menekült az Egyesült Államokba. Mivel illegálisan tartózkodtak ott, a gyermek nem mert beszámolni apjának, hisz akkor mindenképp a hatóságok látókörébe kerültek volna és szinte biztos volt, hogy azonnal visszatoloncolják őket Haitire.

A gyermek azonban teherbe esett a pedofil férfitől, és egy bizonyos ponton túl már nem tudta eltitkolni apja elől. Állandó rosszullétei miatt az apa kórházba vitte a kislányt, ott derült ki a valódi ok, ráadásul akkor már az abortuszhoz is túl késő volt.

A kislány így végül megszülte a gyerekét, addigra betöltötte a 10. évét.

A pedofil férfit, Fede Datilust a floridai bíróság a héten ítélte el, büntetése a többszöri vétkéért életfogytiglani börtön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.