Videóra vették az aberrált jelenetet

16 éves tinilány erőszakolt meg egy mozgásképtelen fiút

Perverz és kegyetlen játékot űzött egy 17 éves, mozgásképtelen fiúval két tinilány, amit videóra is vettek, így a bizonyítékot ők maguk szolgáltatták a rendőrség számára.

2011.04.21 11:45ma.hu / manna.ro

Kegyetlen "tréfát" eszelt ki egy Indiana állambeli tinilány: 14 éves barátnőjével közösen telefonon felhívták egy fejlődési rendellenességben szenvedő közös ismerősüket, ám amikor a 17 éves fiú megérkezett a lakásba, kést szegeztek neki és megfenyegették, hogy megölik, ha ellenáll.

Ezután a 16 éves April Kuchta és barátnője összekötözte a fiút és levetkőztették az immár mozgásképtelen áldozatot. A 17 éves fiút arra kényszerítették, hogy trágárságokat mondjon, miközben az intim testrészét fogdosták.

A perverz szórakozást videóra is vették, majd két órára magára hagyták a még mindig megkötözött fiút.

Visszatérve meg akarták ismételni a "játékot", akkor már többedmagukkal tértek vissza és fel akartak vágni ismerőseik előtt is, ám végül az egyik barát megszabadította a fiút.

A tinilány a bizonyítékok alapján akár 50 évnyi büntetésre is számíthat erőszak, szexuális agresszió, megfélemlítés, valamint deviáns szexuális magatartás vádjával, 14 éves "segítőjéről" nincs hír, hogy rá mekkora büntetés várhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.