Az étterem dolgozói jelentették fel a perverzet

Fura ízlés: Megerőszakolt egy hamburgert!

Furcsa módon akarta vágyait kielégíteni egy férfi: bár Amerikában a pitét tartják a legerotikusabb ételnek a hormontúltengéses fiatalok, ő egy hamburgerben látta meg vágyai netovábbját.

2011.03.29 11:29ma.hu

Rodney Dawley szerette a Burger King hamburgereit.
Nagyon.
Sőt: úgy, ahogy a legtöbb vendég nem szeretheti, még azok sem, akik magukat megrögzött Whopper-hívőnek tartják.

Rodney Dawley ugyanis nem kicsomagolta, hanem levetkőztette a hamburgert, és utána nem megette, hanem megerőszakolta.

Persze ez egyelőre vitatott, mert a szemtanúk szerint az áldozat nem tiltakozott, sőt, valójában egyetlen szót sem szólt, némán tűrte az aktust.

A New Jersey-i étterem dolgozói azonban kevésbé voltak toleránsak, hamar kiszúrták a 37 éves vendéget, aki nem rendeltetésszerűen csillapította étvágyát, és hívták a rendőröket, akik az étterem bejáratánál futottak össze a vöröslő arcú férfival. Nem sokkal később kiderítették személyazonosságát és a saját lakásában fogták el.

A perverz vendég 15 ezer dollár óvadékért cserébe most szabadlábon védekezhet, de míg sor kerül a tárgyalására, az ügyészség addig is további nyomokat keres, hogy egyszeri vagy ismétlődő cselekedetről van-e szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.