Már egy hete nem él együtt a plasztikcicával

Szandika kirúgta Gottit: "Proli módon viselkedett"

Ha Szandikáról és Gottiról van szó, nem győzzük kapkodni a fejünket: hol életre szólóan egymásba szeretnek, hol teljesen váratlanul szakítanak, de most úgy tűnik, tényleg vége a románcnak.

Képekben Béci és Szandika párbaja képgaléria

2011.04.18 18:29ma.hu / Napiász Online

Ha Szandikáról és párjáról van szó, nehéz követni az eseményeket, mert a pillanatnyi státuszuk szinte addig érvényes, amíg azt a bulvárlapok megírják, sokszor még az online lapok sem képesek elég gyorsan követni a változásokat, nemhogy a nyomtatott lapok.

Ám most úgy tűnik, bátran írhatjuk le, hogy kapcsolatuknak vége, hisz egy hete nem laknak együtt, Szandika cuccaiért már egy barátnője ment el és azóta nem is állnak szóba egymással. Amit pedig a sajtón keresztül "üzengetnek" egymásnak, azok alapján majdnem biztos, hogy ez így is marad: a plasztikcica végképp besokallt Gotti - szerinte - különös húzásain, míg a testőrként dolgozó fiúnak Dika féltékenykedéséből lett elege.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Váratlan fordulat, hisz épp egy héttel ezelőtt még boldogan válogatták az ékszereket az egyik csillogó-villogó ékszerüzletben, ahol gyűrűt is húztak egymás ujjára. Igaz, hogy nem volt valódi eljegyzés, de a kamerák előtt akkor még nevetgélve mondták, hogy ki jegyez el kit.

De nem sokkal ezután Gottit elhívták VV-Zsófi Rágógumijának klipforgatására, amiről ő nem tartotta fontosnak szólni Szandikának. Csakhogy a plasztikcica mégis megtudta, és nagyon lehordta szerelmét, amiért elvállalta a munkát, Gotti szerint azért, mert a lány féltékeny volt a forgatáson megjelenő Gigire.

Szandikának egészen más verziója van a történtekről, egy biztos csak: az eset után Gottit már csak az üres lakás várta és azóta sem állnak szóba egymással. A Szandikáért rajongó pasik kedélyét azonban le kell hűtenünk: a lány kijelentette, neki nem kell olyan pasi, aki rajong érte, ő olyat keres, akiért ő tud lelkesedni.

Még több hír Szandikáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.