"Megváltozott a pénzhez való viszonyom"

Szandika minden spórolt pénze Sanyihoz kerül!

Amióta Szandika kijött a ValóVilág villájából, minden spórolt pénze pártfogójához, Sanyihoz kerül, de ezt nemhogy nem bánja, hanem ő maga döntött így.

Képekben a Való Világ plasztikcicája, Szandika képgaléria

2011.04.11 15:29ma.hu

Párkapcsolata körül rengeteg a bizonytalanság: amióta Szandika kijött a ValóVilág villájából, azóta hol együtt vannak, hol szakítanak, nemhogy hetente, de szinte kétnaponta változik, hogy épp mikor mi a helyzet velük.

Szerencsére azonban van valami, ami jóval stabilabb a plasztikcica életében, és ez - bármennyire meglepő - a pénz. Persze egyedül nem menne, ezért segítséget kért, de úgy tűnik, kezdi okosan intézni az ügyeit: amit megkeres, annak egy részét jóbarátjának, a pártfogójaként is ismert Sanyinak adja, így biztos lehet benne, hogy nem szórja el csip-csup apróságokra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


"Korábban rengeteget kerestem, de a javaimat csak a pillanatnyi örömszerzésre használtam. Ma már pontosan látom, hogy a terveim megvalósításához bizony spórolnom kell, és persze készülök arra az időszakra is, amikor nem fut annyira a szekér, mint mostanában." - vallotta be a szőke lány az Új Ásznak.

Remélhetőleg egyszer Szandika azt is megtanulja, hogyan lehet úgy spórolni, hogy már a kezéből sem kell kiadni a pénzt, saját maga is meg tudja állni, hogy ne költsön belőle. Az út első lépései azonban mindenképp biztatóak, és azok számára is megszívlelendő - persze csak egy igazán megbízható barát mellett -, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Még több hír Szandikáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.