Reni az amerikai stílust követhetné

Megasztár: 6-4-re Attila a befutó

Gőzerővel folyik a találgatás a sztárvilágban és a hétköznapi emberek közt egyaránt, vajon ki viszi el az 5. Megasztár trófeáját a ma esti döntőben?

2010.12.17 08:52ma.hu / Napi Ász

Ma este minden eldől: Tolvai Reni vagy Kökény Attila lesz-e Az Év Hangja? A Megasztárok eddigi történetében mindössze egy alkalommal, a harmadik szériában fordult csak elő, hogy a színpadon egy fiú és egy lány versenyzett egymással, akkor Varga Feri alulmaradt Rúzsa Magdival szemben, és a lánynak akkora szavazóbázisa volt, hogy szinte már a verseny kezdetétől borítékolni lehetett a végső eredményt.

Most azonban még így az utolsó órákban sem lehet sejteni, ki kerül ki győztesen a szuperdöntőből.

A Napi Ász tíz korábbi megasztárost kérdezett meg, közülük másfélszer annyian drukkolnak Kökény Attilának, igaz, Bencsik Tamara és Molnár Ferenc "Caramel" egyaránt bizonytalan választ adott, mert bár drukkolnak az egyik versenyzőnek, úgy érzik, a másik fogja megnyerni az összecsapást.

Tamara Attilára tette le a voksát, de a realitásokat nézve Reni győzelmére számít, míg Caramel fordítva gondolja, eddig úgy érezte, Reni lesz a befutó, de tegnap valamiért mégis megváltozott az előérzete.

Fotó: tv2

A Sugarloaf-os Dér Heni úgy véli, ha az emberek a fülükre, és nem a szívükre hallgatnának, akkor Reni győzne, és Torres Dani is azt mondta, őt jobban beindítja a lány, mint Kökény Attila - bár ez csak félig tudható be az előadói készségnek.

Rajtuk kívül a közönséget megosztó Szecsődi Karcsi gazdagítja még a Reni-drukkerek táborát. Az első Megasztár győztese, Tóth Vera azonban inkább Attilában látja azt a pluszt, amivel Az Év Hangjának rendelkeznie kell, mint fogalmazott: „Őrület az a lazaság, amivel elmenetelt a fináléig!

Egykori versenyzőtársa, Galambos Dorina és a negyedik Megasztár-győztes Király Viktor is azon a véleményen van, hogy mind zenészként, mind énektechnikailag a férfiversenyző lesz a nyerő.

Szabó Eszter és Kontor Tomi, akik a Megasztár óta egy pár, közös véleményüket fejezték ki, szerintük a tehetségen kívül itt már az is sokat számít, hogy ki milyen dallal áll színpadra, hisz egy népszerű dallal, pláne ha az magyarul szólal meg, rengeteg szavazót lehet átcsábítani.

Nos, a sztárok között tehát összességében Attila tűnik esélyesebbnek, de ez ne nyugtassa meg a rajongóit, nehogy úgy járjanak, mint a konkurens tehetségkutató múlt heti kiesője, akitől utólag kellett elnézést kérniük a szavazóknak, amiért azt gondolták, nélkülük is biztosítva van a továbbjutása…

A Megasztár hivatalos hírei

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.