Céltalanná vált a megasztáros

Tolvai Renáta kiborult: mégis szerelmes?

Óriási dráma zajlott péntek este a Megasztár színpadán: bár Kállay-Saunders András esett ki a versenyből, mégis Tolvai Renit viselte meg jobban, annyira, hogy még mindig nem tért magához.

2010.12.07 14:29ma.hu / Napi Ász

A Megasztár-házban mostanában nem hangzik fel Tolvai Reni hangja, pedig korábban vidám és energikus lánynak ismerték társai. Egy ott dolgozó stábtag szerint azonban péntek óta Reni szinte gépiesen végzi el a feladatait, és szinte nem is tudja, mi zajlik körülötte, annyira megrázta, hogy Kállay-Saunders Andrástól el kellett búcsúznia - írja a Napi Ász.

Fotó: tv2

A fiatalokról már jó ideje beszélték, hogy több van köztük, mint barátság, de ezidáig mindketten határozottan tagadták a pletykákat. A napilapnak nyilatkozó bennfentes szerint könnyen elképzelhető, hogy ez tényleg nem a közönség becsapása volt, hanem ők valóban csak barátságként tekintettek a köztük lévő kapcsolatra, de ez most megváltozhat.

Renáta ugyanis a döntő után szinte nem is tudott elbúcsúzni attól, aki eddig a lelki társa volt a házban, minden bátorítást megkapott tőle, egymást erősítették. A szabályok értelmében viszont ezután András nem léphet be a Megasztár-házba, Reninek pedig a végső döntőre való felkészülés miatt legfeljebb annyi szabadideje van, hogy néhány percig telefonon beszélgethetnek egymással.

A Napi Ásznak nyilatkozó bennfentes szerint tehát minden esély megvan arra, hogy a távollét ébreszti rá a két fiatalt arra, amit a kívülállók már jó ideje láttak: köztük tényleg több van szimpla barátságnál.

Márpedig ha ez bekövetkezik, akkor már csak két hetet kell várnia a fiataloknak, és kipróbálhatják, mennyire működik kettejük kapcsolata a szabad világban is.

Tolvai Renáta csalódott Ganxsta Zoleeban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.