A megasztáros azt hitte: szülei elfogultak vele

Tolvai Reni: Nagyon féltem a magyaroktól

Félve indult el a megmérettetésre a Megasztár szőke sztárja - Tolvai Reni elárulta, mivel ő romániai lány, leginkább a magyar emberektől tartott.

2010.11.10 15:29

Nem a színpad és az éneklés miatt félt Tolvai Renáta a Megasztártól - a csinos, 19 éves énekesnő, aki Nagyváradról jött, bevallotta, azt gondolta: szülei túlságosan elfogultak vele kapcsolatban.

Énektanárnője győzte meg, hogy induljon a tehetségkutatón. Reni tehát belevágott, és elárulta: leginkább a magyar emberek véleményétől tartott, befogadják-e majd. Sosem gondolta volna, hogy eljut idáig. Így alakult, és ezt azoknak köszönheti, akik rá szavaztak. Hálaképpen igyekszik minél több kellemes percet szerezni nekik előadásával.

Reninek, aki a Megasztárban igencsak átalakult, nagyon tetszik új stílusa. Ennyi élményt, érzést sosem élt még át, mint a tehetségkutatóban, ez az élete csúcspontja - lelkendezett. Az énekesnő nem akar félni a jövőtől, most csak hagyja, hogy sodorja az ár. Reméli, jókor lesz majd jó helyen.

Hiányzik neki a családja, de szerettei és énektanárnője is mellette áll. Apukája arra kérte: mosolyogjon mindig. Talán ő félti legjobban, de Reni megnyugtatja, minden rendben van vele - adta hírül az Epizód magazin.

Tolvai Renáta - Fotó: tv2.hu

Tolvai Renit a közelmúltban egy dolog borította ki nagyon, ami miatt többször is a címlapokra került: októberben kiderült, hogy az énekesnő és csapattársa, Kállay-Saunders András együtt vannak.

Kezdetben tagadták a románcot, később azonban bevallották, hogy valami van köztük, azt még maguk sem tudják, hogy mi. Azt sem titkolták, hogy nagyon kevés idejük van egymásra, és persze mindketten a verseny miatt hajtanak, karrierjükre koncentrálnak.

Tolvai Reni bevallotta, ő bizony beleesett András barna szemébe, és a fiú sem tagadta, hogy nagyon fontos személy az életében a csinos lány.

A hírek szerint a fiatalok már az elődöntők során egymásba szerettek, és sokan nem értették, miért titkolták olyan sokáig a kapcsolatukat.

Reni és András szándékosan döntöttek úgy, hogy nem beszélnek a szerelemről, hiszen most a zenére kell koncentrálniuk, páratlan lehetőséget kaptak a Megasztárral az élettől.

Tolvai Reni szülei egyébként nem hagyják magára ragaszkodó lányukat, igyekeznek minden döntőre eljönni Budapestre, hogy láthassák őt.

Idétlen tinilányként vihorászott Reni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.