A megasztárosnak adott igazat adott a bíróság

Kétmilliót "nyert" Oláh Ibolya a filmcég ellen

Oda-vissza beperelte egymást Oláh Ibolya és egy filmgyártó cég, de végül utóbbi húzta a rövidebbet, bőséges kártérítésre kötelezte a vállalkozást a bíróság.

2010.12.16 17:29ma.hu / Napi Ász

Immár jogerős ítéletben hirdették ki Oláh Ibolya igazát a Fővárosi Bíróságon, ahol másodfokon vizsgálták meg az egykori megasztáros beadványát. A keresetet Ibolya azért adta be, mert a Casting minden című filmben játszott szerepe után két év elteltével sem kapta meg az utolsó részletet a kialkudott gázsiból.

A Hungáriafilm Kft. persze nem hagyta magát, a per indítása után rögtön visszaperelte az énekesnőt, mégpedig arra hivatkozva, hogy mivel nem vett részt a filmet népszerűsítő körúton, azzal jelentős kárt okozott a vállalkozásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.