Összeomolhat a Megasztár döntőse

Oláh Ibolya: Szíj Melindának mennie kellene

Noha minden esélye megvan a végső győzelemre, Szíj Melindának döntenie kell, feláldozza-e családi életét a karrierért. A korábbi döntősök féltik az összeomlástól.

2010.12.10 07:29ma.hu / Napi Ász

Az elmúlt hetekben már szinte mindenki csak Szíj Melindáról beszél, annak ellenére, hogy a Megasztár 5-ben rajta kívül még mindig jó néhány versenyző küzd vagy küzdött az előrejutásért. Az egyszerűségéről, visszafogottságáról híres győri külkereskedelmi ügyintéző ugyanis meglehetősen ellentmondásos érzelmek közt ingadozik: láthatóan minden gondot elfelejt, ha a színpadon állva énekelni kezd, közben viszont személyiségéből fakadóan mintha nem tudná feldolgozni azt, ami a hírnévvel és a sikerrel együtt jár.

A korábbi megasztáros énekesek közül Oláh Ibolya úgy véli, Melinda nincs felkészülve a győzelemre, és összeroppanhat, ha mégis megnyeri a versenyt. Korábban a „magyar Susan Boyle”-ként is emlegetett versenyző többször kijelentette, neki a gyermekei a legfontosabbak, akikkel a Megasztár szerződésében szereplő kötelezettségek miatt a következő egy évben alig-alig találkozhatna.

Fotó: tv2 / Megasztár

Az első Megasztár ezüstérmese, Oláh Ibolya maga is bevallotta, már örül, hogy nem ő nyert annak idején, még másodikként is elképesztő mennyiségű fellépésre, nyilvános programra kellett elmennie, de az első helyezettnek ennél is több kötelezettsége van.

A második győztes, Caramel már finomabban fogalmaz, de azt ő is elismerte, hogy a versenyt követő egy év maga az őrület: Kapcsolat-koncert, Megasztár-turné, klubkoncertek - írja a Napi Ász. Ezekre a többi versenyző felváltva jut el, de a győztesnek érthető módon mindegyiken meg kell jelennie, nem sok marad hát a következő évben a családra és a magánéletre.

Kérdés, Szíj Melinda ezt hogyan élné meg, hisz más dolog aláírni egy szerződést és elfogadni a feltételeket, és más azt a saját bőrén érezni.

Melinda gyakorlatilag a kezdetektől kacérkodott az énekesi pályával, az első három Megasztárban az előválogatókig jutott el, a negyedik részben pedig a középdöntők alatt döntött úgy, gyermekei miatt kiszáll a versenyből - mondta el a napilapnak Illés Gabriella, a műsor producere.

Az ötödik Megasztárban viszont bejutott a legjobb 12 közé, onnan kezdve pedig önként már nem szállhat ki, csak a szerződést megszegve. Ezért Melindának egyetlen esélye van: újra és újra kéri rajongóit, ha igazán szeretik őt, ne küldjenek rá szavazatot, engedjék kiesni!

De a rajongók nem engedik, és ezzel könnyen lehet, hogy valóban tönkreteszik az énekesek csillogó világáról álmodó, helyette pedig kíméletlen pörgést kapó Melinda életét.

Szíj Melinda - Igaz vagy hamis?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.