Megnyeri-e a Megasztárt Melinda?

Nem színlel - "Szíj Melinda annak idején is ilyen esetlen volt"

Nem változtatta meg a csillogás és a hírnév Szíj Melindát, legalábbis közvetlen ismerősei ezt mondják róla, és drukkolnak, hogy holnap este őt ünnepeljék az Év Hangjaként.

2010.12.09 14:29ma.hu / Napi Ász

A magyar Susan Boyle-ként emlegették, amióta csak felbukkant a Megasztár válogatóján, azóta pedig bebizonyította, hogy méltán került a legjobb 12 közé. Annak ellenére, hogy ő maga kevéssé hisz tehetségében, és bizony a verseny miatt a magánéletében is számos fájdalmas változást kellett megélnie, a közönség egyre jobban szereti és most már csak két nap választja el attól, hogy kiderüljön, vajon ez a szeretet elegendő lesz-e a győzelemhez.

Ezt valószínűleg versenytársai, Tolvai Reni és Kökény Attila is érzik, és értetlenségüknek adtak hangot, hogy szerintük Szíj Melinda mást mond és mást tesz: miközben szinte az első perctől kezdve arra kérte a szavazókat, hogy engedjék őt kiesni, valójában hétről hétre keményen gyakorol és mindent megtesz a közönség és a zsűri szavazataiért.

Fotó: tv2.hu

Közeli barátai és ismerősei viszont cáfolják ezt a véleményt, a Napi Ásznak elmondták, hogy a verseny kezdete óta semmit sem változott a győri külkereskedelmi ügyintézőként indult sztár.

"Ő a valóság tükörképe a Megasztárban" - mondták, sőt, egy korábbi kolléganője azt is hozzátette, hogy amióta csak ismeri, Melinda mindig is "ilyen esetlen" volt.

A sztársággal és a hírnévvel persze sosem csak a csillogás és a fény jár együtt, mindig megjelennek az irigyek is, és a jelek szerint Szíj Melinda sikerére is sokan féltékenyek, talán ezért röppennek fel róla időről időre negatív vélemények és találgatások.

Csak remélni tudjuk és drukkolunk Melindának, hogy elég erős legyen elviselni az ismertség árnyoldalát is, ami a Megasztár pénteki döntőjétől függetlenül már mindenképp utolérte őt.

Szíj Melinda személyiségzavarral küzd?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.