"Haza szeretnék menni, engedjék, kérem!"

Aki szeret, ne szavazzon rám! - Szíj Melinda kikészült

Arra kéri rajongóit a különleges hangú tehetség, ne rá adják le voksukat, ha valóban szeretik őt - Szíj Melindának, úgy tűnik, minden vágya, hogy befejezhesse a versenyt és hazamehessen!

2010.10.18 07:29Fotó: tv2.hu

"Haza szeretnék menni, engedjék, kérem...kérem...kérem" - ezzel zárja sorait Szíj Melinda az egyik közösségi oldalon, ahol azt kéri az őt kedvelőktől, ne szavazzanak rá, ha tényleg szeretik.

A Megasztárban szereplő győri asszony a hírek szerint attól sokallt be, hogy az internetes fórumokon többen is támadták őt tempótévesztései miatt. Melinda a közösségi oldalon azt írta, úgy hiszi, ez a verseny túl sok neki nem tud megbirkózni a feladattal, talán nem is őt, csak egy eszményt, egy maguknak idealizált valakit szeretnek benne, aki viszont távolról sem ő. Semmi mást nem akar, csak nyugalmat, hangsúlyozza az énekesnő - írja a Napi Ász.

Melinda feladná a versenyt...Fotó: tv2

Az őt kritizáló fórumozókra célozva Melinda megjegyezte, nem akar senki szemében irritáló tényező lenni, nem szeretné megosztani, terhelni az embereket. Mint írta: a legtöbb, amit érte tehetnek, ha nem szavaznak rá. Haza szeretne menni. Melindát a biztatások sem mozdították ki álláspontjáról.

Elmondta: elege van, nem akar mocskolódások, gyűlölködések céltáblája lenni. Gyalázkodó üzeneteket kap amiatt, hogy nem tud zenei alapra énekelni. Ahogy haladnak előre, egyre több dalt kell megtanulni, és ő erre nem képes. Kellene egy énektanár, aki reggeltől estig számolja vele a taktust.

A műsor tanára, Csík Sándor kínlódik vele, ameddig tud, de ő ezt nem tudja megtanulni. Irritáló lehet, hogy valaki ott van a legjobbak között, és nem tud ritmusban énekelni - mondta el Melinda a Napi Ásznak.

Érezhető, hogy a tehetség elsősorban önmagára haragszik. Mint mondta, ha az embereknek nem tud jót tenni, inkább visszavonul és éli a korábbi életét.

Nagyon elbizonytalanodott a kritikák miatt, hiába támogatja sok-sok rajongó - úgy tűnik, csak a műsorral kötött szerződése tartja vissza attól, hogy azonnal összepakoljon és hazainduljon - adta hírül a Napi Ász.

Szíj Melinda: több férfi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.