Megdöbbentette a nézőket a Megasztár döntőse

"Még a volt férjemet szeretem" - Szíj Melinda adásban szakított

Könnyek között próbált megoldást találni kapcsolatára a Megasztár döntőse és jelenlegi párja a Frizbi adásában, amikor Szíj Melinda kibökte, még egykori férjét szereti.

2010.10.01 12:29Fotó: tv2.hu

Komoly választás elé állította az élet a Megasztárban feltűnt tehetséget - Szíj Melinda múlt héten tudta meg, ő is a legjobb 13 versenyző közé került, így beköltözhet a Mega-villába. Párja, Péter azonban kijelentette, ha Melinda a karriert választja, ő lelép. Énekes társai meggyőzték Melindát arról, hogy beköltözzön, de kapcsolata krízishelyzetbe került - írja a Napi Ász.

Melinda Hajdú Péter műsorában könnyek közt mesélt volt férjéről - arról, hogy régen gyakran a lelkébe gázolt, majd faképnél hagyta. Most azonban már gratulált neki a sikeréhez és azt mondta, szorít érte. Melinda bevallotta: még mindig szereti őt - adta hírül a Napi Ász.

Melinda a Megasztár-házban - Fotó: tv2.hu

Hajdú behívta a stúdióba az énekesnő párját is, akivel közösen igyekeztek megoldást találni a problémára. A kétgyermekes anyuka virágot és verset is kapott a párjától, és biztosította Melindát az érzéseiről.

Ő azonban nem tagadta volt férje iránti szerelmét, és elmondta: Péter egy nagyon érzékeny ember, akivel kezdetben jól alakultak a dolgai. A férfi szeretete viszont már fojtogató volt. A páros az adást követően még hosszú ideig beszélgetett a stúdió előterében.

Remélhetőleg a lelki válság nem hátráltatja majd Melindát a felkészülésben, és szép produkciót láthatunk majd tőle szombaton. A Hajdú Péter műsorában zajlott beszélgetést vasárnap este nézhetik meg a nézők - adta hírül a Napi Ász.

Miért zokogott Szíj Melinda? 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.