Veréssel "megúszta" az idős asszony

A 86 éves szüzet is meg akarta erőszakolni

Brutális módon megvert egy 86 éves nőt Kovászna megyében egy férfi, aki azzal a szándékkal tört be az asszony házába, hogy megerőszakolja. Tervét nem hajtotta maradéktalanul végre, az idős asszony veréssel "megúszta".

2010.10.29 10:40manna.ro

A sors pikantériája, hogy az öreg hölgy szűz, aki jelenleg is őrizgeti az erényességét, mivel férfiak és szex nélkül akarta leélni az életét. Az úgynevezett erkölcsi tisztasága miatt nem is ment férjhez.

Feltételezhetően nem kis vigasszal szolgált, hogy az elkövetőt a rendőrség elfogta, és 29 napos előzetes letartóztatásba helyezte.

A falubeliek szerint a férfi egyenesen közveszélyes: megerőszakolta saját lánytestvérét, bírósági per pedig azért nem lett belőle, mert a nő megbocsájtott neki.

Egy másik áldozata bár feljelentést tett a férfi ellen nemi erőszakért, később visszavonta.

A 32 éves férfi nem csak a nők életét keseríti meg, hanem a bolttulajdonosokét is. Többször érték már lopáson, a legutóbbiért börtönt is kapott. Mivel büntetett előéletű, minden bizonnyal szabadságvesztéssel sújtják, ami a férfi számára azért sem nagy tragédia, mert a telet elmondása szerint jobb a börtönben kihúzni, mint jelenlegi lakhelyén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.