Szobalány helyett szexpartnert keresett?

Steven Seagalt nemi erőszakkal gyanúsítják!

Az akciófilmek sztárját, Steven Seagalt egy korábban modellként dolgozó hölgy feljelentette szexuális visszaélésért és erőszakért. Úgy látszik, nem csak a filmvásznon keménykedik sokat.

2010.04.14 15:30Napi Ász Online

A 23 éves Kayden Nguyen elmondása szerint tavaly februárban találkozott a színésszel, aki éppen személyi asszisztenst keresett maga mellé.

Az állásinterjú során megkapta a munkát, de mikor másnap megjelent a munkaideje kezdetén, dermesztő élménnyel szembesült.

A színész két fiatal orosz lányt is foglalkoztatott, akik névleg szobalányok voltak, gyakorlatilag Steven szexuális vágyainak kielégítéséből állt a munkakörük, a hét minden napján, huszonnégy órában, amikor a színésznek éppen kedve támadt rájuk.

Az egyik lány épp akkor lépett ki, és mint kiderült, ez volt az a munka, amit Nguyennek be kellett volna töltenie.

Az exmodell elmondása szerint már az első éjszaka úgy bánt vele Seagal, mint valami guminővel. A lány nem mert ellenkezni a nagydarab férfival, de már másnap kilépett és fel is jelentette a színészt.

Folytatódik Seagal tévésorozata!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.